Za Rafu to neće biti nikakav problem

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 21:15

"Za Rafu to neće biti nikakav problem"

Toni Nadal ne sumnja da će Rafael Nadal biti spreman za tenis po povratku na teren.

Teniska sezona trenutno je suspendovana, a nije poznato kada će se nastaviti.

Iako su mnogi zabrinuti za nivo fizičke spreme koji će imati po povratku na terene, Rafin ujak ne brine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za tako nešto.

"Kada je bio mali Rafael bi imao dosta problema sa udaranjem loptice kada bi nedelju dana pauzirao. Ali, kada je napunio određeni broj godina i stekao više isksutva to više nije bio slučaj", rekao je Toni Nadal.

Rafa je tokom karijere imao veliki broj povreda zbog kojih je propustio određen broj turnira i često pauzirao.

"On je zbog povreda i po tri meseca bio bez reketa u rukama, ali kada se vraćao uvek je za nedelju dana bio 'onaj stari', maksimalno 10 do 15 dana. Ova situacija će biti slična", jasan je Toni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAFA ĆE BRZO BITI ONAJ STARI! Toni Nadal: Korona nije problem, zbog povreda mesecima nije mogao da drži reket u rukama!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2020, 19:13

Toni Nadal stricibivši trener Rafaela Nadala ne sumnja da će  drugi igrač sveta biti spreman za tenis po povratku na teren.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.