ZAŠTO JE ČUVA DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI? Kada vidite sestru Rafaela Nadala - biće vam SVE JASNO! A njena uloga je VIŠESTRUKO ZNAČAJNA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 18:47

ZAŠTO JE ČUVA DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI? Kada vidite sestru Rafaela Nadala - biće vam SVE JASNO! A njena uloga je VIŠESTRUKO ZNAČAJNA (FOTO)

Gde god se pojavi, ona zaseni sve.

Samim tim što spada u red najboljih tenisera u istoriji ovog sporta, jasno je da je život Rafaela Nadala neprestano pod budnim okom celokupne svetske javnosti. Godinama unazad, Španac se trudi da sve što ima zna i ume pokaže isključivo na terenu, a da svoj privatan život koliko god je to moguće sačuva daleko od očiju javnosti.

Pored toga, on neretko ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko mu u svemu što radi na terenu i van njega znači podrška supruge i porodice. Njegova sestra Marija često prati njegove mečeve sa tribina i jedan je od njegovih najvernijih navijača, a kada god se pojavi u boksu Španca, njena lepota zaseni sve.

Pored toga što bratu pruža podršku, ona je deo i njegove fondacije u kojoj je zadužena za poslove marketinga.

A post shared by Maribel Nadal (@mariabel_nadal)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.