Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2021, 00:56

Vilander: Impresivan meč Novaka, polufinale iz snova na Rolan Garosu

Šveđanin oduševljen što će se Đoković i Nadal sastati 58. put na ATP turu

Mnogo puta je Mats Vilander prognozirao poraze Novaka Đokovića u velikim mečevima, pa navijačima srpskog as nekako deluje neprirodno kada ga sedmostruki grend slem šampion hvali.

Okrenuo je Mats Vilander ploču, sve češće ima samo reči hvale za svetskog broja jedan, a tako je bilo i posle pobede nad Mateom Beretinijem u četvrtfinalu Rolan Garosa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
“Novakov ritern bio je solidan, riternirao je agresivno u polje. Mislim da je to bilo impresivno izdanje Novaka tokom celog meča. I on nije prepustio rivalu nijedan svoj servis gem”, započeo je svoje izlaganje Mats Vilander.

Eruptirao je Novak Đoković poput vulkana nakon što je overio plasman u polufinale, nije se trudio da sakrije emocije posle troipočasovne borbe.

”Emocija pokazana na kraju je upravo ono što teniseri drže sve vreme u sebi. Zbog toga sam impresioniran i ponosan što sam deo tenisa, jer ovi igrači prolaze kroz veoma teška vremena. Vidite kroz Novakove postupke kako se svi osećaju. Tokom pandemije teško je biti profesionalni teniser”.

Šveđanin je, kao i svi teniski zaljubljenici, presrećan što će se u polufinalu sastati Novak Đoković i Rafael Nadal. Teniski klasik po 58. put, najduže rivalstvo i meč za poželeti, ali Vilander upozorava da pobedniku tog duela neće biti lako u finalu.

”Kada pogledate kostur na Rolan Garosu, ovo je scenario iz snova. Bez obzira ko izađe kao pobednik iz duela Rafe i Novaka, biće im veoma teško protiv Zvereva ili Cicipasa u finalu. Njih dvojica imaju veliku šansu da osvoje svoj prvi grend slem”, zaključio je Mats Vilander.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.