VRATIO SE RAFA: Nadal počeo da trenira, svi se čude koliko su ubucio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 17:16

VRATIO SE RAFA: Nadal počeo da trenira, svi se čude koliko su ubucio (FOTO)

Pauzirao više od pola godine.

Krajem januara, na Australijan Openu, Rafael Nadal je odigrao svoj poslednji meč ove godine. Od tata ga nije bilo. Počeo je hod po mukama koji se izgleda nazire kraj.

Posle poraza od Mekenzi Mekdonlada saznalo se da je povređen i da mu je potrebna nova operacija kako bi zalečio stare probleme koje dugo vuče. Prvo ga je mučilo stopalo, pa kolena, a zatim je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u junu morao da bude podvrgnut.

Ohrabrujuće vesti za navijače "Bika sa Majorke" stigle su ove nedelje kada je na društvenim mrežama objavljeno da je Nadal počeo da trenira samo tri meseca posle teške operacije.

🚨🚨🚨🚨

Rafael Nadal has been back on the training courts for the first time in three months! 👏🥹🇪🇸

(Not gonna be sharing videos here to respect his privacy though)

📸 Paodaouria IG pic.twitter.com/FbZNY6mTQI

— Olly 🎾🇬🇧 (@Olly_Tennis_) August 25, 2023

Ipak, ono što je očigledno sa Rafa malo zapustio i ubucio.

Kad će se vratiti na teren i pojaviti na turnirima to još niko ne zna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.