Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 22:16

VELIKI SI RAFA: Nadal u svojoj Akademiji biranim rečima čestitao Novaku (VIDEO)

Šmekerski potez.

Srpski teniser Novak Đoković je trijumfom na Rolan Garosu postao čovek sa najviše Grend slem trofeja (23). Iza njega je sa 22 titule Španac Rafael Nadal.

Među prvima koji je javno čestitao Novaku bio je baš Nadal, ali sada je opet i to javno na svojoj Akademiji ishvalio dostignuće Đokovića.

- Poslednje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nekoliko dana je završen Rolan Garos, pre svega želim da čestitam Novaku Đokoviću na ovome što je uradio, što nije viđeno nikada u muškom tenisu, 23 titule, to su brojke za koje smo pre nekoliko godina mislili da su nemoguće dostići ih. Puno čestitki za Novaka, od mene lično, od svih u akademiji - poručio je Nadal.

And this one is for you Nole. Congrats @DjokerNole for Sunday’s achievement. https://t.co/5ziiZnEC3Z

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) June 14, 2023

Ovako je ponovo Rafael pokazao da je veliki gospodin, ali i šmekerčina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.