UDARNA VEST: Rafael Nadal ODUSTAO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 14:53

UDARNA VEST: Rafael Nadal ODUSTAO! (FOTO)

Nije imao izbora.

Španski teniser Rafael Nadal odlučio je da ne nastupi na Mastersu u Montrealu. "Bik sa Majorke" se posle povrede na Vimbldonu pre nekoliko dana vratio treninzima, međutim, smatra da period oporavka i pripreme treba još malo da potraje.

Osvajač 22 Grend slem titule je na treningu u četvrtak osetio blagu nelagodu, zbog koje nije želeo ništa da rizikuje.

Bad news >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << for Rafael Nadal fans as he would not be returning to Montreal 😢

We wish him a speedy recovery and hope to have him back soon 👏#RafaelNadal #Montreal #Tennis pic.twitter.com/5nWrMYDe8x

— Sportskeeda Tennis (@SK__Tennis) August 5, 2022

- Nadam se da ću ponovo igrati u Montrealu, turniru koji volim i koji sam osvajao pet puta pred publikom koja me je uvek lepo dočekivala. Nemam izbora nego da u ovom trenutku razmišljam o svom zdravlju - napisao je Nadal između ostalog na Tviteru.

Turnir u Montrealu igra se od 7. do 14. avgusta, a na njemu neće biti ni Novaka Đokovića.

Nadal ga je osvajao 2005, 2008, 2013, 2018 i 2019. godine, što je bilo poslednje izdanje ovog takmičenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.