Toni Nadal: Rafi je drago što je Novak pobedio Federera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Nadal: Rafi je drago što je Novak pobedio Federera

Španski teniser Rafael Nadal navijao je za Novaka Đokovića protiv Rodžera Federera u finalu Vimbldona, izjavio je njegov stric Toni Nadal.

Stariji Nadal obrazložio je da je teniser sa Majorke bio uz srpskog asa do njegove pete titule u Londonu kako Federer ne bi odmakao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gren slem trofejima.

"U interesu Rafaela bilo je da Đoković pobedi. Sada su sva trojica blizu po najznačajnijim trofejima", rekao je Toni Nadal za radio Kope i Marka.

Federer je rekorder sa 20 gren slem titula, Nadal ima dve manje, dok je Đoković na broju 16.

"Danas vidim Đokovića kao favorita na US Openu, osvojio je Vimbldon i Australijan open ove godine, sve tri podloge su brze, slične", poručio je stric Rafaela Nadala.

US Open na programu je od 26. avgusta do 8. septembra, a titulu brani baš Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.