Toni Nadal: Nedostaje mi rad sa Rafom

Izvor: B92, 22.Jan.2019, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Nadal: Nedostaje mi rad sa Rafom

Toni Nadal je izjavio da mu nedostaje vreme kada je bio trener svom bratancu, jednom od najboljih tenisera svih vremena Rafaelu Nadalu.

Španac je istakao da mu je drago što je imao priliku da radi sa tako kvalitetnim teniserom.

“Imali smo mnogo uspeha, vreme koje sam proveo sa Rafom je posebno. Sada sam trener u akademiji i prija mi rad sa decom“, naveo je Toni.

Kako je istakao, veoma je motivisan da mlađim naraštajima prenese svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znanje.

“Ne vidim ovo kao posao. Ovo je zadovoljstvo. Kada danas gledam Rafine mečeve nisam toliko nervozan. Ranije je bilo veoma stresno. Rafa ima strašan ratnički duh. Uvek sam znao da će biti kvalitetan teniser. Takođe, poseduje veliku želju da napreduje. Drugi igrači ponavljaju jedan udarac dva ili tri puta i kada vide da im ne ide, odustaju. Rafa može da uradi 300 ponavljanja. Ipak, nije sve do talenta, stvar je i u karakteru. Kada izgubi, ne pada na mentalnom nivou. Naučio sam ga da bude jak i da se bori, ne samo u mečevima, nego i u životu“, istakao je Toni.

Toni Nadal je 2017. godine objavio da se povlači iz stručnog štaba svog bratanca.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.