Toni Nadal: Možda je Rafi potreban novi trener...

Izvor: RTS, 21.Jan.2016, 05:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Nadal: Možda je Rafi potreban novi trener...

Trener i stric tenisera Rafaela Nadala, Toni, nije isključio mogućnost da Španac potraži novog trenera kako bi pokušao da se vrati u formu.

Nadal je drugi put u karijeri eliminisan na startu gren slema, nakon što je u Melburnu bolji od njega bio zemljak Fernando Verdasko.
"Razumem da su rezultati u sportu na prvom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i ukoliko je neophodna promena, onda bi je trebalo napraviti. Rana eliminacija u Australiji nam je jedno od najvećih razočaranja, posebno jer je Rafael prethodna četiri meseca igrao dobro", rekao je Toni Nadal za španski radio Kadena Kope.
Toni je do sada bio jedini glavni trener Rafaelu Nadalu, a mediji spekulišu da bi moglo doći do prekida saradnje.
"Teško je promeniti taktiku koju igraš kroz celu karijeru. Nadam se da je poraz od Verdaska bio samo loš dan", zaključio je Toni Nadal.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.