Tim prekinuo sjajan niz Nadala u Barseloni

Izvor: Beta, 27.Apr.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim prekinuo sjajan niz Nadala u Barseloni

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u finale turnira u Barseloni, pošto je danas pobedio Španca Rafaela Nadala sa 6:4, 6:4.Tim je do četvrte pobede protiv Nadala, u isto toliko godina, stigao posle dva sata i pet minuta igre. Na drugoj strani, ovo je Nadalu tek prvi poraz u polufinalu ili finalu turnira u Barseloni, koji je do sada osvajao 11 puta. Drugi teniser sveta je do ovog meča imao skor 22:0 u mečevima, odnosno 46:1 u setovima u polufinalima i finalima u Barseloni.Dominik Tim će se za titulu u Barseloni boriti protiv Rusa Danila Medvedeva, koji je ranije danas u prvom polufinalu pobedio Japanca Keija Nišikorija sa 6:4, 3:6, 7:5.Tim i Medvedev su do sada odigrali samo jedan meč i tada je slavio Austrijanac.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tim prekinuo sjajan niz Nadala u Barseloni

Izvor: Danas, 27.Apr.2019

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u finale turnira u Barseloni, pošto je danas pobedio Španca Rafaela Nadala sa 6:4, 6:4. Članak Tim prekinuo sjajan niz Nadala u Barseloni se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.