Teško je zamisliti Rolan Garos bez Nadala, ali moguće je

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 14:50

"Teško je zamisliti Rolan Garos bez Nadala, ali moguće je"

Ameli Morezmo, direktorka Rolan Garosa, potvrdila je da postoji opravdan strah da bi Rafa Nadal mogao da propusti Rolan Garos.

Španski teniser ne igra već tri meseca zbog specifične povrede kuka, a preskočio je brojne turnire, među njima i Masters u Madridu koji se igra ove nedelje.

Morezmo je u razgovoru za BBC rekla da je svesna da bi turnir mogao da prođe bez branioca turnira, ali da se nada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da to neće biti slučaj.

Nadal je 14 puta osvajao pehar u Bulonjskoj šumi i nedolazak tamo uslovio bi da posle turnira padne na poziciju oko 130. mesta na ATP listi.

"Očigledno je da postoji mogućnost da ne bude spreman i u stanju da dođe ovde. Ipak, ono što znam je da ako postoji jedan turnir koji ne želi da propusti, onda je to ovaj. Ima još pet nedelja do turnira. Nadam se i nastaviću da se nadam, držim mu palčeve da ozdravi", poručila je Morezmo.

Teniser iz Manakora je poslednji meč ove sezone odigrao u januaru na Australijan openu.

"Biće teško zamisliti Rolan Garos bez njega. On je veliki deo istorije turnira u poslednjih 20 godina, bilo bi zaista tužno da ga tamo ne bude. Ipak, ja sam pozitivnog stava, nadam se da će mu krenuti na bolje", zaključila je bivša šampionka Vimbldona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Morezmo: Postoji opravdan strah da Nadal ne igra na Rolan Garos

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023

Direktorka Rolan Garosa Ameli Morezmo izjavila je da postoji opravdan strah da bi Rafael Nadal mogao da propusti drugi grend slem turnir u godini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.