TRAŽILI SU DA PREDAM: Nadal otkrio šta najviše mrzi u tenisu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022, 08:27

TRAŽILI SU DA PREDAM: Nadal otkrio šta najviše mrzi u tenisu!

Igrao pod bolovima.

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u polufinale Vimbldona, ali se još uvek ne zna hoće li igrati protiv Nika Kirjosa. Odmah posle meča je priznao da ima problem sa stomačnim mišićima

Da neizvesnost postoji potvrdio je i na konferenciji za medije, a tamo je priznao i da su njegov otac Sebastijan i sestra Marija Izabel tražili da preda četvrtfinalni.

- Da, tačno je, tražili su mi da predam. Nije lako doneti takvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odluku na meču. Uradio sam to nekoliko puta u karijeri, ali je zaista to nešto što mrzim da radim. Nastavio sam da se borim, to je to - rekao je Nadal

Sebastian Nadal telling his son Rafael to quit? #Wimbledon #Nadal pic.twitter.com/L0LiJQQttY

— Simon Häring (@_shaering) July 6, 2022

Podsetimo se, Rafa je u drugom setu tražio medicinski tajm-aut, pa se žestoko mučio, pre svega sa servisom.

Sada ga čeka Australijanac. Taj duel je na programu u petak popodne, mada Španac još ne zna hoće li izaći na teren.

- Ne mogu da vam dam jasan odgovor na to pitanje u ovom trenutku. Navikao sam da igram sa bolovima U četvrtak ću ići na dodatne preglede. Ukoliko bih sada rekao jedno, pa se onda dogodi nešto drugo, ispao bih lažov - jasan je Nadal.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.