TONI NIJE HTEO NIŠTA DA KRIJE: Nadal i Federer su se OBRADOVALI Noletovoj DISKVALIFIKACIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 19:24

TONI NIJE HTEO NIŠTA DA KRIJE: Nadal i Federer su se OBRADOVALI Noletovoj DISKVALIFIKACIJI

Digla se velika prašina.

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, jednog od najećih rivala Novaka Đokovića, reagovao je na diskvalifikaciju najboljeg tenisera sveta sa ovogodišnjeg US Opena u Njujorku.

Španac je svestan da Novak nije imao nameru da bilo koga povredi, ali ponavlja da su pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jasna.

Posle dugo vremena u tim Azura se vraća Đorđo Kjelini, ali u Holandiji Italija nije favorit, jer se kec plaća kvotom 2,40. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Holandija – Italija.

- Đoković nije imao nameru da bilo koga udari. Postoji propis koji kaže da ukoliko udarite sudiju posledica je eliminacija. Dodatni problem za Novaka je to što se dogodio udarac u vrat - rekao je Nadal za španske medije.

Rafin stric je svestan da ovaj događaj ide u prilog Novakovim protivnicima, ali kaže da njegova diskvalifikacija u suštini nije dobra za tenis.

- Prvi kome je to koristilo bio je Pablo Karenjo, koji je igrao protiv njega u ovom meču i pobedio. Svi oni koji su ostali u takmičenju dožive olakšanje kada glavni favorit ispadne. Iz daleka, naravno, i Federeru i Nadalu koristi, pošto će Đoković ostati bez novog Grend slema. Ali, realnost je da je ovo bolna situacija za njega i da to nikako nije dobro za tenis - dodaje Toni Nadal.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.