TONI NADAL: Rafa se vraća u Rimu i igraće na Rolan Garosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 13:59

TONI NADAL: Rafa se vraća u Rimu i igraće na Rolan Garosu

Španac se još uvek oporavlja od povrede.

Rafael Nadal nije igrao još od Australijan opena i i dalje se oporavlja od povrede. Redo,m je Španac oltkatzivao turnire i počele su da se javljaju sumnje da će uopšte moći da zaigra na Rolan Garosu. Međutim, njegov stric i nekadašnji trener Toni najavio je da će Rafa biti uskoro spreman i da će igrati u Parizu.

 - On već sad želi da se takmiči, ali malo je ostalo do njegovog povratka. Rafa će igrati u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Parizu. Koliko će tamo moći zavisiće od toga kako će trenirati narednih nedelja i šta može da uradi u Rimu - rekao je Toni za "Radio Marku" i potvrdio da će Rafael igrati u Rimu od 10. maja.

Ponovo su se pojavile priče da bi Nadal (37) zbog godina i problema sa povredama uskoro mogao da završi karijeru. Ipak, njegov stric je to demantovao.

 - Ne razmišlja o povlačenju, samo želi da se dobro oporavi i nastavi da se takmiči jer i dalje voli ovaj sport - zaključio je Nadal.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Toni Nadal: Rafa se vraća u Rimu i igraće na Rolan Garosu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2023

Španski teniser Rafael Nadal će biti spreman uskoro i igraće na Rolan Garosu, rekao je njegov stric Toni u izjavi za "Radio Marku". "On već sad želi da se takmiči, ali malo je ostalo do njegovog povratka. Rafa ce igrati u Parizu. Koliko će tamo moći zavisiće od toga kako ce trenirati narednih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.