Svake godine gledam kako Nadal podiže trofej, a sada sam ja na njegovom mestu

Izvor: B92, 10.Okt.2020, 18:53

"Svake godine gledam kako Nadal podiže trofej, a sada sam ja na njegovom mestu"

Poljska teniserka Iga Švjontek održala je veoma čudan, ali iskren govor po osvajanju prve Grend slem titule u karijeri.

Švjontek je pobedom nad Amerikankom Sofijom Kenin osvojila Rolan Garos.

Dugo nije podigla neki trofej, pa je bila vidno zbunjena, ali i žestoko uzbuđena.

"Nisam baš dobra sa govorima jer sma svoj poslednji turnir osvojila pre dve godine. Ne znam ni kome da se zahvalim...", rekla je Švjontek koja se ipak zahvalila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svima koji su omogućili da se Rolan Garos održi.

"Svake godine gledam kako Rafael podiže trofej, nije normalno da sam sada ja na njegovom mestu", dodala je Poljakinja, veliki ljubitelj lika i dela Rafaela Nadala.

Nastavila je da se zahvaljuje...

"Zahvalila bih se svim navijačima i svima koji su gledali iz Poljske. Znam da je tamo dosta 'ludo'. Zahvaliću se svima kada se vratim. Zahvalila bih se i svom timu jer su odradili sjajan posao", kazala je Švjontek koja se suzdržavala da ne zaplače, pa dodala:

"Zahvalila bih se mom ocu i mojoj sestri. Posle četvrtfinala sam rekla da se nadam da moja mačka gleda, ali ona nije ovde, pa se nadam da gleda kod kuće. Hvala vam puno i volim vas, ljudi".

Kada se aplauz smirio Švjontek je stidljivo upitala "da li mora da kaže još nešto", a kada je dobila odogvoro da može, ako želi, rešila je da to ne uradi: "Nemam pojma (šta da kažem), izvinjavam se".
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.