SRAMOTA ZVANA ATP: Nadal i Alkaraz u prvom planu, Đokovića NIGDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2023, 19:32

SRAMOTA ZVANA ATP: Nadal i Alkaraz u prvom planu, Đokovića NIGDE!

Nepoštovanje...

Srpski teniser Novak Đoković ovog ponedeljka počeo je 376. nedelju na vrhu ATP liste. Sjajnim igrama na početku 2023. godine i osvajanjem Australijan opena i tako se vratio na tron, ali to teniskim moćnicima očigledno nije bilo dovoljno kako bi prema njemu krenuli da se ophode kao prema nekim drugim teniserima.

Međutim, izgleda da ljude iz ATP niko nije obavestio da je kralj ponovo na tronu pošto se na glavnim fotografijama njihovih zvaničnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naloga na društvenim mrežama i dalje nalaze Španci - Karlos Alkaraz i Rafael Nadal.

Pitam se da li ćemo videti neke promene na nalozima ATP uskoro, sada kada se Đoković ponovo vratio na prvo mesto. Sada, kada je izborio sedam finala, na poslednjih sedam turnira na kojima je učestvovao. A osvojio ih je šest, i to ništa manje nego dva grend slema i jedno ATP finale. Ima li ikakvih šansi? - upitala je jedna Novakova navijačica na Tviteru, a zatim je podsetila teniske moćnike da fotografija i dalje nije promenjena:

Još uvek ništa - dodala je ona.

Still nothing @atptour and @ATPMediaInfo. https://t.co/bC7XGDcEKU

— C Kristjánsdóttir ●🐊 (@CristinaNcl) January 30, 2023

Dakle, prošlo je 15 dana od Novakovog veličanstvenog povratka na vrh, a promena nema i veliko je pitanje da li će se one i desiti.

 BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.