ŠPANCI JAVLJAJU: Rafael Nadal NEĆE igrati na Rolanu Garosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 19:29

ŠPANCI JAVLJAJU: Rafael Nadal NEĆE igrati na Rolanu Garosu

Veliki udarac za turnir.

Španski mediji prenose da se Rafael Nadal neće boriti za 15. titulu na Rolan Garosu.

Trofejni tensier ima velikih problema sa povredama i neće nastupiti na drugom grend slemu sezone, koji startuje 22. maja, preneli su tamošnji mediji.

Tu informaciju ekskluzivno je preneo pouzdani novinar Naćo Enkabo. Sutra bi trebalo da bude održana konferencija za medije na Majorki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
#ÚltimaHora Rafael Nadal se pierde Roland Garros.

📌 El tenista balear no se ha recuperado de su lesión y no podrá acudir al torneo que ha ganado 14 veces.

📌 De momento, no tiene fecha de regreso.

✍️ @NachoEncabohttps://t.co/fHPgt8Oo3r

— Relevo (@relevo) May 17, 2023

Otkad je osvojio svoju prvu titulu u Parizu 2005. godine, Nadal se nijednom nije pre turnira povukao sa Rolan Garosa, mada 2016. godine jeste pre meča trećeg kola.

Nadal je 14 puta osvajao Rolan Garos, a sada nije igrao od januara i drugog kola Australijan opena. Tada je povredio kuk u duelu sa Mekenzijem Mekdonaldom, prvobitna prognoza bila je pauza između četiri i šest nedelja, ali došlo je do komplikacija.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda britanska atletičarka Dina Ašer Smit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.