ŠOKANTNA TVRDNJA BRITANCA: Nadal je tek treći favorit za osvajanje Rolan Garosa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 16:27

ŠOKANTNA TVRDNJA BRITANCA: Nadal je tek treći favorit za osvajanje Rolan Garosa (FOTO)

Veliko podcenjivanje Španca.

Ove sezona koja je bila u prekidu pet meseci i koja će biti nastavljena sredinom avgusta, donela je i pomeranje održavanja Rolan Garsoa koji će ove godine na programu biti od 20. septembra do 4. oktobra posle Ju Es Opena. Nekadašnji četvrti igrač sveta Greg Rusedski smatra da zbog svih okolnosti koje su obeležile ovu godinu, Rafael Nadal koji je 12 puta osvajao turnir u Parizu, nije prvi favorit da ve godine podigne trofej i da je verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tek treći favorit.

 - Promena termina Rolan Garosa, kao i suspenzija teniske sezone umnogome menja stvari. Rafi više odgovara kada se igra brže, da loptica više odskače. Pre neku godinu sa Novakom Đokovićem igrao je do kasno i uslovi su postali drugačiji, igralo se sporije što njemu nikako nije odgovaralo, dok je njegovom rivalu to više ležalo. Mislim da bi ove sezone to mogla da bude Novakova prednost. A tu je i Dominik Tim, koji je već pokazao da se odlično snalazi na šljaci i preti da postane novi ''kralj'' te podloge. Dakle Rafi će biti teže da osvoji titulu ove godine u Parizu - rekao je Rusedski.

Greg Rusedski says Rafael Nadal and Novak Djokovic are on ‘crash course’ at Paris Masters https://t.co/e6Xlq02fES pic.twitter.com/YhLbzDtU3s

— theusposts (@theusposts1) November 2, 2019

I za Totenhem i za Arsenal je ovo užasna sezona, derbi Severnog Londona danas (17.30) čekaju sa osme i devete pozicije… Kec i dvojka nose istu kvotu – 2,75, ali s obzirom na to ko sedi na klupi domaćina, možda je najbolja opklada 0-2 gola s kvotom 1,96. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Arsenal.

Bez obzira na takvu prognozu Britanac ne isključuje Nadala iz trke za osvajanje Rolan Garosa uzimaju u obzir upravo njegov fantastiča nrezultat na tom turniru.

 - Možda će uslovi ići na ruku nekim drugim igračima, ali ne možete tek tako isključiti momka koji je osvojio 12 titula na Rolan Garosu. Smešno je ''otpisati'' ga - zaključio je Rusedski.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.