ŠELTON JE IMAO UZORA U DETINJSTVU: Kao i Nadal, nikad ne odustajem

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 16:04

ŠELTON JE IMAO UZORA U DETINJSTVU: Kao i Nadal, nikad ne odustajem

Amerikanac će igrati na Mastersu u Šangaju.

Američki teniser Ben Šelton zadobio je pažnju javnosti kada se na Ju Es Openu plasirao u polufinale gde ga je savladao Novak Đoković. Šelton se borio koliko je mogao, ali je Đoković bio bolji u tri seta.

Ipak, Amerikanac nije odustajao, a razlog tome je i činjenica da mu je jedan od teniskih uzora Rafael Nadal. NAredni turnir na kojem će Šelton >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvovati je Masters u Šangaju.

 - Volim da se borim na terenu kao Nadal – objašnjava. - Kao i on, nikada ne odustajem, to sam i naučio gledajući njega. Dok sam rastao, Rafa je bio jedan od tenisera koga sam stalno pratio, svaki njegov meč - rekao je Šelton. - Kod njega me uvek impresionira da je u stanju da tako borbeno igra u svakom meču, na svakom turniru. Mogu samo da se nadam da ću i ja imati takav fajterski duh. Sve što sam video da Nadal radi na terenu, pomaže i meni. Pokazivanje emocija, pokazivanje vatre u meni, odsustvo straha da se suočim sa protivnikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.