SADA NEMA DILEME: Čelnici turnira u Indijan Velsu objavili da li igra Rafael Nadal

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 22:17

SADA NEMA DILEME: Čelnici turnira u Indijan Velsu objavili da li igra Rafael Nadal

Turnir počinje 6. marta.

Svi su sa nestrpljenjem isčekivali vest da li će Španac Rafael Nadal igrati na Mastersu u Indijan Velsu. Sada više nema dileme, na oficijelnom sajtu turnira stoji vest da će sigurno igrati, a zna se i da će njegov meč prvog kola biti na programu u četvrtak 7. marta.

Rafael Nadal je tri puta osvajao Masters u Kaliforniji, a prošle godine nije igrao na ovom turniru.

Pošto je trenutno 654. na ATP listi igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa specijalnom pozivnicom, što znači da može da već u prvom kolu igra sa nekim od najboiljih igrača.

Svakako da je za njega sezona na šljaci najbitinija, ali mora polako da se vraća u formi i zato će nastupati i turnirima koji su na podlogama koje mu baš i ne leže.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.