Rival najsličniji Nadalu

Izvor: Danas, 01.Feb.2020, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rival najsličniji Nadalu

Dan posle svoje dominacije u novom teniskom klasiku sa Rodžerom Federerom, drugi reket sveta Novak Đoković dobio je Dominika Tima za rivala u njegovom osmom finalu Otvorenog prvenstva Australije u tenisu, pa će Srbin u nedelju od 9.30 po srednjeevropskom vremenu imati priliku da se Austrijancu revanšira za dva u poraza u njihova tri prošlogodišnja duela i, što je mnogo važnije, odbranom titule od pre 12 meseci pojača status rekordera "Ozi opena" i smeni večitog rivala Rafaela Nadala na ATP tronu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Poslednja tri meča Novaka i Dominika mogla su da odu na obe strane"

Izvor: B92, 01.Feb.2020

Nikolas Masu, trener Dominika Tima, kaže da je dobra stvar što se Novak i Dominik poznaju i što znaju kako treba da igraju da bi osvojili Australijan open...U velikom finalu Otvorenog prvenstva Australije, srpski i austrijski teniser sastaće se u nedelju od 09.30 po centralnoevropskom vremenu...Đoković...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.