Rafael-Nadal-sokirao-planetu

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafael-Nadal-sokirao-planetu

Španac i drugi teniser sveta neće igrati na US openu zbog povrede

Bez Rafaela Nadala na US openu! Španski teniser je odlučio da se zbog povrede povuče sa turnira koji je prošle godine osvojio, samim tim, ostaće bez 2000 bodova.

Povreda zbog koje je propustio sve turnire >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << od završetka Vimbldona jača je od bilo kakve odluke da nastavi sa takmičenjem, pa će španski teniser morati ozbiljno da se posveti oporavku kako bi koliko toliko uspeo da završi sezonu.

Novaku je ovom odlukom Nadala olakšan posao na poslednjem Gren slemu sezone, jer osim što zna da njegov prvi pratilac ostaje bez puno poena, imaće rivala manje u borbi za još jednu veliku titulu.

- Veoma mi je žao što neću moći da igram na US openu. Nema mi druge, nego da prihvatim trenutnu situaciju, radim još jače, kako bih se vratio na najvišem mogućem nivou – poručio je preko zvaničnog sajta ATP drugi teniser sveta Rafael Nadal.

Nadal je u prošlogodišnjem finalu pobedio Đokovića u četiri seta – 6:2, 3:6, 6:4, 6:1.

Na turnirima se nije pojavljivao od šokantnog poraza na Vimbldonu. Nik Kirjos ga je pobedio u četvtoj rundi, 11. jula.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.