Rafael Nadal je postao otac

Izvor: B92, 08.Okt.2022, 17:33

Rafael Nadal je postao otac

Rafael Nadal je u subotu popodne u Palma de Majorci prvi put postao otac. Porodila se supruga tenisera Meri Pereljo sa kojom je dobio sina.

Nadal već mesecima pazi na stanje svoje supruge Mari Pereljo. U stvari, bio je prisutan samo jedan dan na nedavno održanom Lejver kupu jer je porođaj mogao da se desi svakog trenutka.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u junu je objavljeno da će Rafa Nadal i Pereljo biti roditelji. Par je držao vesti podalje od medija, iako je prošlog avgusta otkriveno da je Pereljo primljena u privatnu kliniku zbog komplikacija u trudnoći.

Na sreću, ni zdravlje majke ni bebe nije bilo ugroženo, ali su lekari razmatrali mogućnost operacije, a ta opcija je konačno odbačena zbog poodmakle trudnoće supruge Rafe Nadala. Preporučeno joj je da se potpuno odmori i ostane u bolnici.

Sada, par konačno može da se opusti i uživa u radosnom trenutku nakon nekoliko teških meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rafael Nada postao otac

Izvor: Danas, 08.Okt.2022

Španski teniski as Rafael Nadal postao je otac i sa svojom suprugom Meri Pereljo dobio je prvo dete.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.