Rafael Nadal POTVRDIO da propušta turnir

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 22:33

Rafael Nadal POTVRDIO da propušta turnir

Neizvesno je kada će se vratiti na teren.

Španski teniser Rafael Nadal se oglasio na društvenoj mreži X (bivši Tviter) potvrdivši da neće putovati u Dohu.

- Voleo bih da igram u Dohi, gde su me tim na turniru, kao i neverovatni navijači Katara uvek podržavali. Nažalost, nisam spreman da se takmičim i neću moći da dođem u Dohu gde sam zaista želeo da budem i ponovo zaigram posle te nezaboravne pobede 2014. Fokusiraću se na dalji rad kako bih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio spreman za Las Vegas i neverovatan turnir u Indijan Velsu - napisao je Nadal.

I would have loved to play in Doha, where the tournament team, as well as the amazing Qatar fans have always supported me greatly. Unfortunately I am not ready to compete and I won’t be able to come to Doha where I really wanted to be and play again after that unforgettable win… pic.twitter.com/U4GUvIITcr

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) February 14, 2024

Španac je u januaru u Brizbejnu ostvario dve pobede i potom predao meč četvrtfinala, zbog čega je propustio Australijan open.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.