Rafa jedva čeka da se vrati na teren

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 17:18

"Rafa jedva čeka da se vrati na teren"

Rafa Nadal je i dalje van teniskih terena, ali njegov stric i bivši trener Toni, i dalje je aktivan.

Proteklih dana je primećen na ATP čelendžeru u Segoviji, gde je imao prilika da nakratko porazgovara i sa novinarima.

Iskusni stručnjak je pre svega pohvalio organizatore, koji iz godine u godinu organizuju dobar turnir.

On je od domaćina primio repliku trofeja koji je Rafael Nadal osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrajući baš na tom turniru 2003. godine.

Zanimljivo je da je pre toga Rafael Nadal rekao kako mu je taj trofej nestao i da bi svakako želeo da ga ima u svom muzeju u Manakoru. Želja mu se ispunila.

"Osvajanjem čelendžera za koji kažu da je jedan od najboljih na svetu je bilo važno za nas. Služilo nam je kao dobra priprema za US Open. Zahvalni smo svima na naporu da organizuju turnir na ovom nivou", rekao je Toni Nadal.

Navijače najviše zanima kako se oseća sada Rafa Nadal i kada bi mogao na teren.

"Rafa je dobro, na odmoru je, jedva čeka da zaigra u 2024. Nadajmo se da će nam Alkaras dozvoliti da osvojimo nešto. Rafa je uzbuđen, želi da se vrati na staru stazu", poručio je Toni Nadal.

Inače, Rafael Nadal je proteklih dana primećen na Jonskom moru, svojom jahtom "Betoven" obilazio je popularna ostrva, Krf, Itaku i Meganisi, da bi u sredu bio viđen u gradu Patrasu na Peloponezu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.