Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020, 18:05

Rafa, dođi ovamo, imamo problem

Kako je Toni Nadal upoznao Novaka Đokovića

ATP je na zvaničnom sajtu objavio priču koja se tiče rivalstva Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, a sve kroz prizmu toga kako je Toni Nadal upoznao srpskog tenisera.

Bilo je to 2005. godine na Vimbldonu kada je Toni Nadal gledao na terenu broj 18 sparing Huana Monaka i Novaka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Đokovića.

Odmah se zapitao - ko je taj momak?

"Rafa, dođi ovamo, imamo problem. Upravo sam video jednog izuzetnog dečaka", rekao je Toni svom bratancu Rafi i nagovestio sve što ćemo gledati narednih godina.

Do danas su Rafa i Nole odigrali 55 utakmica, a Srbin vodi sa 29:26 u pobedama. Možemo da kažemo da je to jedno od najvećih, ako ne i najveće rivalstvo u istoriji tenisa.

Videćemo kako će se ubuduće odvijati susreti Rafe i Novaka, a do sada Španac ima 19 grend slemova i tu je uspešniji od našeg tenisera koji je na broju 17.

Deluje da su njih dvojica vrlo blizu da preskoče Federera i da će oni voditi bitku za zvanje najtrofejnijeg u istoriji, barem gledajući grend slem turnire. Kada su mastersi u pitanju, tu je Novak ubedljivo najbolji.

Toni Nadal je sve mogao da nagovesti 2005. godine, a evo 15 godina kasnije celom svetu je jasno kakva su to dva majstora sa reketom u ruci.

Inače, onaj sudar Novaka i Monaka dobio je naš teniser s 3:0.

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.