Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2021, 23:42

Rafa Nadal: Novače, svaka čast

"Neverovatno je da smo nas trojica izjednačeni u tome“, istakao je Španac

Srpski as Novak Đoković osvojio je šesti put Vimbldon, stigao do 20. grend slem sezone i izjednačio se po broju kruna na najvećim turnirima sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Posle Švajcarca na titulu na londonskoj travi čestitao mu je i Španac koji je posle izgubljenog polufinala od Đokovića na Rolan Garosu odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da propusti treći grend sleme sezone na terenima Ol Inglang klaba, ali i predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

"Čestitam Novače Đokoviću na neverovatnom dostignuću. Osvojiti 20 grend slem titula je ogromna stvar i neverovatno je da smo nas trojica izjednačeni u tome. Svaka čast i još jednom, čestitam tebi i tvom timu na ovome", napisao je Rafa na Tviteru.

Congrats @DjokerNole on this amazing achievement. 20 Grand Slam titles is huge and it is amazing that we are 3 players tied on this. Well done and, again, congrats to you and your team for this!@Wimbledon

Podsetimo, Nadal kao i Đoković i Federer ima dve krune sa četiri najvećih turnira. "Kralj šljake" je dva puta, 2008. i 2010. godine osvojio titulu i na Vimbldonu.

14.30: (1,75) Gaske - Čekinato (1,95)

Đoković je osvojio tri grend slema sezone, Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon, a krajem narednog meseca imaće šansu i za trofej na US Openu u Njujorku. Takođe, Novak ima priliku za zlatni slem – četiri grend slem krune i najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama u Tokoju. Posle krune u Londonu, Novak je izjavio da nije siguran da li će da igra u prestonici Japana na najvećem sportskom takmičenju na svetu i da su šanse trenutno 50-50.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Japan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.