Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 16:36

ROLAN GAROS BEZ NADALA? Oglasio se Rodžer Federer

Španac u velikom problemu...

Legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da bi izostanak Rafaela Nadala sa Rolan Garosa bio težek udarac za tenis.

Nadal je zbog povrede mišića levog kuka četiri meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << van terena, a poslednji meč je odigrao u januaru u drugom kolu Australijan Opena.

Zbog povrede je već odustao od nastupa u Monte Karlu, Barseloni, ​​​​Madridu, a ove nedelje i od Rima.

"Bilo bi to brutalno, težak udarac za tenis. Još uvek se nadam da će se oporaviti, video sam da se povukao iz Rima, želim mu sve najbolje u oporavku," rekao je Federer za Skaj Sport.

Federer je prošle godine otišao u igračku penziju. Tokom karijere je osvojio 103 turnira, a 310 nedelja je bio broj jedan na ATP listi i osvojio je 20 grend slem titula.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer: Nadam se da će Nadal oporaviti do početka Rolan Garosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2023

Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je danas da bi izostanak Španca Rafaela Nadala sa Rolan Garosa bio izuzetno težak udarac za ovaj sport, prenosi Skaj sport. Nadal je zbog povrede mišića poslednji meč odigrao početkom godine na Australijan openu. On je zbog povrede propustio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.