RAFA NIKAD JAČI: Nadal obrisao patos sa Kublerom u Brizbejnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 12:43

RAFA NIKAD JAČI: Nadal obrisao patos sa Kublerom u Brizbejnu

Španac sve bliži nekadašnjoj formi.

Dugo ga nije bilo, čak 349 dana, ali se Rafael Nadal vratio jači nego ikad. Čuveni Španac izabrao je turnir u Brizbejnu kao pripremu za Australijan Open na kome je prošle godine odigrao poslednji meč pre povrede i operacije koja ga je odvojila od terena.

Najpre je Nadal na prvom meču posle duge pauze isprašio Dominika Tima, da bi u drugom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još suroviji bio prema Džejsonu Kubleru. Australijanac je pre svemu viđenom još i dobro prošao i za 80 minuta igre (6:1, 6:2) uspeo da osvoji tri gema.

Dominirao je Nadal od starta meča, nije dao rivalu dao promil šanse da se nada iznenađenju. Brzo je poveo sa 5:0 i poručio mu da nema čemu da se nada.

Na startu drugog je napravio brejk, potom je još jednom oduzeo servis rivalu i rutinski obezbedio narednu rundu.

Protivnik Rafaela Nadala u četvrtfinali biće još jedan Australijanac, ovoga puta, Džordan Tompson, koji među osam najbolji stigao posle predaje Francuza Iga Umbera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.