POTVRĐENO: Evo kada i gde se Nadal VRAĆA NA TEREN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 08:29

POTVRĐENO: Evo kada i gde se Nadal VRAĆA NA TEREN!

Novaku će biti otvorena pretnja...

Španski teniser Rafael Nadal igraće na narednom Australijan openu potvrdio je direktor tog takmičenja Kreg Tajli. Trenutno 240. teniseru sveta je prvi Grend slem u sezoni bilo poslednje takmičenje na kom smo ga gledali, nakon čega su ga povrede odvojile od terena.

Tajli je otrkio da je od Španca dobio potvtdu da ćemo ga gledati u Melburnu na početku naredne godine, što verovatno znači da će dobiti specijalnu pozivnicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Očekuje nas povratak nekih velikana, i šampiona koji su odsutni već nekoliko godina. Ovde možemo ekskluzivno da otkrijemo da će se i Rafa vratiti.Odsutan je veći deo godine, a u razgovoru sa njim poslednjih dana dobio sam potvrdu da će se vratiti, zbog čega smo zaista uzbuđeni. I znamo da Nik (Kirjos) trenira, tako da očekujemo i njega - rekao je Kreg Tajli u razgovoru za “Nine today” .

Postavlja se pitanje i da li će Nadal pre Australijan opena igrati i formu tražiti na nekom drugom turniru. Spekulisalo se da bi mogao da nastupi na Junajted kupu koji se održava od 29. decembra do 7. januara. Druga varijanta je da se pojavi na turniru u Adelejdu koji počinje 8. januara.

U ovoj sezoni, Nadal je odigrao četiri meča, jedina pobeda bila je protiv Džeka Drejpera u prvom kolu na Australijan openu. Naredna bi trebalo da mu bude poslednja, kako je i sam najavio.

Podsetimo, reč je o dvostrukom šampionu u Australiji iz 2009. i 2022. godine. Titulu brani Novak Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.