POSLE TVRDNJI DA SE VRAĆA NA AUSTRALIJAN OPENU: Oglasio se Rafael Nadal!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 17:09

POSLE TVRDNJI DA SE VRAĆA NA AUSTRALIJAN OPENU: Oglasio se Rafael Nadal!

Čeka se povratak Španca.

Španski teniser Rafael Nadal oglasio se povodom tvrdnji direktora Australijan opena Krega Tajlija da će se osvajač 22 grend slem pehara vratiti na terene u januaru, na grend slem turniru u Melburnu.

- Cenim glas samopouzdanja Australijan opena... Treniram svaki dan i radim vredno da bi se vratio na terene u Australiji - napisao je 37-godišnji Nadal na društvenoj mreži X (bivši Tviter).

Nadal najnovijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavom nije ni potvrdio ni demantovao da će se vratiti tenisu u januaru.

Pre nekoliko meseci, kad je objavio da neće igrati na Rolan Garosu, Nadal je rekao da mu je cilj da se posle pauze zbog povrede vrati na terene krajem tekuće sezone, u oktobru ili novembru, ali je sad potpuno jasno da se to neće desiti.

Kad god da se vrati, Nadal je nedavno rekao da će mu sledeća godina biti poslednja u karijeri.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.