PAUZA JE BILA PREDUGA: Francuz daje male šanse Nadalu da osvoji Rolan Garos

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 11:41

PAUZA JE BILA PREDUGA: Francuz daje male šanse Nadalu da osvoji Rolan Garos

Španac se posle godinu dana vraća na teren u Brizbejnu.

Posle godinu dana pauze Rafael Nadal trebalo bi da se vrati na teniski teren na turniru u Brizbejnu. Njegovi navijači se nadaju da bi u godini u kojoj je najavio odlazak u penziju mogao da sovoji još neku veliku titulu, pre svega na Rolan Garosu koji je praktično njegova kuća.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Međutim, nekadašnji francuski teniser Floran Sera smatra da Španac neće moći da ponovo osvoji Rolan Garos jer će zbog niskog ranga usled neigranja od godinu dana na turnirima biti bez statusa nosioca.

 - Ne mislim da je sposoban da po 15. put podigne trofej na Rolan Garosu. Osim snimaka na kojima trenira intenzivno, mislim da je odsustvo od godinu dana jako dugo - rekao je Sera za "RMC sport". - Moraće da napravi izuzetan niz, stekne samopouzdanje, sve to bez statusa nosioca, bez zaštite u prvim rundama. Sa 37 godina, čini mi se malo komplikovano da se osvoji Rolan Garos, da vam pravo kažem. Po meni, postoji manje od 10 odsto šansi da ga vidim kako osvaja Rolan Garos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROSLAVLJENI FRANCUSKI TENISER SMATRA DA NADAL NIJE PRETNJA NA RG: “ Ne mislim da je sposoban da po 15. put podigne trofej“

Izvor: HotSport.rs, 07.Dec.2023

Nadal je prvu titulu na Rolan Garosu osvojio na debiju 2005, ima učinak 112-3, a poslednji put je slavio 2022. godine Bivši francuski teniser Floran Sera izražava sumnje u sposobnost Rafaela Nadala da ponovno osvoji Rolan Garos. Iako je Španac rekorder sa 14 titula na ovom prestižnom turniru, bio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.