Očekivao sam Nadala – a onda je stigao poziv

Izvor: B92, 02.Feb.2021, 19:58

"Očekivao sam Nadala – a onda je stigao poziv"

Australijski teniser Aleks de Minor ATP kup je, umesto protiv Rafaela Nadala, startovao duelom sa Robertom Bautistom Agutom.

On je protiv Španca vodio u setovima, ali je iskusniji protivnik na kraju preokrenuo i doneo trijumf svojoj selekciji.

Podsetimo, Nadal je neposredno pred sam meč odustao zbog problema sa leđima, ali bi već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za meč sa Grčkom u četvrtak mogao da bude spreman.

"Pa, vidi, mislim, očigledno je da sam očekivao Rafu, ali dobili smo poziv. Rečeno nam je na zagrevanju i samo sam se usredsredio na svog novog protivnika. Nije previše uticalo na mene. Mislim, imao sam plan igre, igrao sam dobar tenis, ali nekako mi je sve to ’iskliznulo’ danas", rekao je De Minor i dodao:

"Očigledno da je bilo sjajnog tenisa. Prvi meč u Australiji ovog leta. Uvek ima pritiska i nervoze, ali srećan sam što sam danas bio na visokom nivou. Nisam bio u stanju da izdržim onoliko koliko sam želeo, ali nastavljamo sa radom."

U sredu ujutru De Minor će igrati protiv Stefanosa Cicipasa.

"On je vrhunski igrač. Srećan sam što ću igrati protiv njega, ovo je test za mene. Spreman sam za sutra, nadam se da mogu da pobedim", istakao je Australijanac.

Pročitajte još:

* Španija bez Nadala pobedila domaćina

* Nadal otkazao učešće zbog povrede

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.