OVO JOŠ NIKOME NIJE REKAO: Nadal otkrio Novakovu i njegovu tajnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 13:55

OVO JOŠ NIKOME NIJE REKAO: Nadal otkrio Novakovu i njegovu tajnu

Španac bez dlake na jeziku.

Drugi teniser sveta Rafael Nadal pričao je o dominaciji “velike trojke” u svetskom tenisu i potencijalnim naslednicima na čelu ATP tura.

- Mladi su već tu. Bore se, osvajaju važne titule. Nisu još došli do gren slema, jer mi još igramo. Možemo da pričamo o tehničkim stvarima, ali najvažnija je ljubav prema tenisu koju nas trojica osećamo. Bez toga, ništa ne bi bilo moguće. Zbog nje konstantno napredujemo, prilagođavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se, usavršavamo. Želja i strast prema onome što radimo. Svako ima svoj stil, svoje motive, ali svi smo mogli da napredujemo kroz sve ove godine i zato smo tu gde jesmo – objasnio je Nadal.

Novak Đoković, Rodžer Federer I Nadal dominiraju svetskim tenisom u psoeldnje dve decenije I u ovom trenutku čini se da će do klasične smene doći tek kada njih trojica budu otišla u penziju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.