OVO JE VEĆ ALARMANTNO: Rafael Nadal posle Rolan Garosa, PROPUŠTA i Vimbldon

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 17:57

OVO JE VEĆ ALARMANTNO: Rafael Nadal posle Rolan Garosa, PROPUŠTA i Vimbldon

Španac muči muku sa povredom.

Nastavlja se hod po mukama za Rafaela Nadala. Nekadašnji prvi reket sveta je nedavno obznanio da ga neće biti na predstojećem Rolan Garosu, ali sada je poznato da neće učestvovati ni na Vimbldonu.

Zbog povrede sa Australijan opena Nadala neće biti ni na Rolan Garosu ni na Vimbldonu a Španac je ostavio mogućnost da će možda biti spreman za sam kraj sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i finale Dejvis kupa.

2-time champion Rafael Nadal has officially withdrawn from 2023 Wimbledon Championships 😢#RafaelNadal #Wimbledon #Tennis pic.twitter.com/xrvpx84ADp

— Sportskeeda Tennis (@SK__Tennis) May 23, 2023

Vimbldon je na programu od 3. do 16. jula, a njegovo mesto će zauzeti ruski teniser Roma Safiulin.

Iako je ostavio mogućnost da se vrati, čak i kasnije ove sezone za eventualno finale Dejvis kupa, lako bi moglo da se dogodi da u ovoj sezoni ostane bez ijednog trofeja.

Španac nikada u bezmalo dve decenije karijere nije bio bez barem jednog trofeja u sezoni.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.