OVO JE LUDILO: U Las Vegasu možete trenirati sa Nadalom ili Alkarazom! Ali košta...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 18:16

OVO JE LUDILO: U Las Vegasu možete trenirati sa Nadalom ili Alkarazom! Ali košta...

Što skuplje to će biti veća gužva, to je njihova deviza.

Egzibicioni meč između španskih tenisera Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza u Las Vegasu izaziva veliko interesovanje.

Španci će odmeriti snage 3. marta u "Michelob Ultra Areni", a pošto je pokrovitelj "Netfliks", ovaj meč nosi naziv "Netfliks Slem".

Netflix announced today that the Nadal-Alcaraz match scheduled for March >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3rd will be at 12.30pm local time in Las Vegas, which is prime time in Europe (9.30pm in Spain). pic.twitter.com/mVibqwFIlQ

— José Morgado (@josemorgado) February 16, 2024

Biće prisutno 12.000 gledalaca, karte za tribine se kreću po ceni od 250 do 500 dolara, dok sedište pored terena košta 3.000 dolara.

Ko ima para mođe i da igra tenis sa jednim od dvojice igrača. Privatna sesija sa Nadalom ili Alkarazom košta tačno 150.000 dolara.

Pošto je ovako skupo, sigurno je da će se teško doći na red, jer će to biti pokazatelj da onaj koji je na terenu sa njima ima para i za bacanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.