OTKRIVENO: Evo s kojom teniserkom se ZABAVLJAO Nadal pre nego što je OŽENIO Ćisku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 15:23

OTKRIVENO: Evo s kojom teniserkom se ZABAVLJAO Nadal pre nego što je OŽENIO Ćisku!

Veza je kratko trajala.

U oktobru 2019. španski teniser Rafael Nadal krunisao je brakom višegodišnju vezu sa izabranicom Marijom Franciskom Perelom, poznatijom kao Ćiska.

Malo je, međutim, poznato u javnosti da se Bik sa Majorke tokom tinejdžerskih dana zabavljao sa aktuelnom teniserkom Kirsten Flipkens (34), trenutno 77. igračicom sveta u singlu i 27. u dubl konkurenciji. Španac i Belgijanka su pre dve decenije uplovili u romansu, što je Kirsten ispričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medijima u svojoj državi.

- Sa 14 godina sam imala kratku vezu sa Nadalom - rekla je Kirsten Flipkens za belgijske medije, čiji je najveći sing uspeh bilo polufinale Vimbldona 2103. godine.

Flipkensova je tokom tinejdžerskih dana, kao i Nadal, igrala na raznim turnirima, sretali su se često, pa se i bolje upoznali, a potom i zbližili.

- Isto smo godište i odrasli smo zajedno. Nije pričao engleski tada. Šetali smo i držali za ruke više puta, ali se nikada nismo poljubili - otkrila je Belgijanka "romansu" sa drugim teniserom ATP liste.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.