OI: Nadal nosi barjak, ali ne igra u singlu?

Izvor: N1 televizija, 27.Jul.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Nadal nosi barjak, ali ne igra u singlu?

Federer neće igrati na Olimpijskim igrama, a prema poslednjim informacijama koje još uvek nisu potvrđene, ni Nadal neće igrati u Riju, već će samo nositi zastavu. Olimpijski šampion iz Pekinga propustio je Rolan Garos i Vimbldon kako bi se što bolje spremio za napad na još jednu medalju. Ali...
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Španci pišu da bi Rafa mogao da nastupa samo u dublu, sa Garbinje Muguruzom, pa bi tako ostao barjaktar „furije“ na ceremoniji otvaranja.

Bilo je najavljeno da će Nadal ovih dana trenirati zajedno sa Marejom pred OI, ali je Španac otkazao sparing Endiju. Otuda su se pojavile sumnje da još nije spreman za ogromne napore u Riju, ali sudeći po izjavama koje je davao ove godine, neće tako lako odustati od Igara.

“To je najveće takmičenje. Nije mi jasno kako neko može da otkaže Olimpijske igre zbog toga što se ne dobijaju ATP bodovi ili novac. Ako ne želiš da učestvuješ na najvažnijoj smotri, zašto se onda uopšte baviš sportom” rekao je Nadal.

Nadal je bio i ostao bez borac bez mane i straha. Svi koji vole tenis, voleli bi da vide Nadala na terenu, kako u dublu, tako i u singlu. Barjak pripada njemu to je jasno svima koji prate sport.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.