Novak jedini iskren, ne verujem Nadalu i Federeru

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 17:34

"Novak jedini iskren, ne verujem Nadalu i Federeru"

Nekada najbolji britanski teniser Džon Lojd, istakao je da ceni iskrenost Novaka Đokovića za razliku od Federera i Nadala.

Bivši svetski broj 21 je pohvalio Novaka koji je stalno govorio da ga stalno zanimaju rekordi, dok Nadal i Federer po njemu nisu bili iskreni po ovoj temi.

"Jedna od stvari koju volim kod Novaka je što je uvek govorio da juri rekorde i da mu to mnogo znači. Koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << god voleo Rafu i Rodžera, oni su su uvek govorili da ih to ne zanima, bla, bla, bla. Ne verujem im ni sekundu. Žao mi je, ali im ne verujem“ izjavio je Lojd.

Lojd ističe da je san svakog igrača da postavi neki rekord.

"Samo Novak govori istinu. Svaki igrač želi rekorde. Za to oni žive“, dodao je Lojd.

Novak Đoković je na Rolan Garosu uspeo da dođe do svoje 23. gren slem titule čime je i po tom parametru izbio na prvo mesto, Rafael Nadal je ostao na 22, dok Rodžer Federer ih ima 20.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.