Nole predao polufinale Federeru

Izvor: Blic, 26.Apr.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole predao polufinale Federeru

Novak Đoković je predao polufinalni meč Rodžeru Federeru pri vođstvu Švajcarca od 6:3, 3:2 posle 71 minuta igre. Prvi reket planete će igrati za trofej u Monte Karlu protiv trostrukog osvajača turnira Rafaela Nadala.

Nole, koji se tokom celog meča lošije kretao i pravio dosta grešaka, zasluženo je izgubio prvi set zbog pretrpljenog brejka u osmom gemu, posle čega je Fedeks odservirao bez izgubljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poena za 6:3 i prednost od 1:0 u setovima. Federer je koristio 94 odsto svog prvog servisa, imao je više vinera, kao i dvostruko manje neiznuđenih grešaka od srpskog igrača.

Švajcarac je vrlo dobro ušao i u nastavak , napravio je novi brejk za 2:1 i to posle dvostruke servis greške Novaka Đokovića. Nole se vrlo brzo vratio, posle duže vremena je odigrao odličan gem, nije dozvolio rivalu da upiše ni jedan poen i napravio je ribrejk za 2:2. Ipak, kada se činilo da će konačno ući u fenomenalan ritam kojim je čistio sa terena dosadašnje rivale na turniru, Novak se povukao sa terena zbog zdravstvenih problema.

U prvom polufinalu španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale turnira masters serije u Monte Karlu pošto je danas u polufinalnom meču pobedio Rusa Nikolaja Davidenka sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:2.

Turnir se igra za nagradni fond od 2,27 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković predao meč Federeru

Izvor: Press, 26.Apr.2008

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale turnira masters serije u Monte Karlu pošto je danas predao polufinalni meč Švajcarcu Rodžeru Federeru u drugom setu, pri vođstvu protivnika sa 6:3, 3:2..

Nastavak na Press...

Novak Đoković: Nisam želeo da rizikujem

Izvor: TV Avala, 27.Apr.2008, 00:37

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da se već tri dana ne oseća dobro i da ima problema sa grlom, zbog čega je danas predao meč Rodžeru Federeru u polufinalu turnira u Monte Karlu.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.