Nećemo da se lažemo, Rafa neće doći na RG sa dobrom pripremom

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 21:28

"Nećemo da se lažemo, Rafa neće doći na RG sa dobrom pripremom"

Toni Nadal, bivši trener i stric Rafaela Nadala, rekao je da se španski teniser oporavlja i da je blizu povratka.

Osvajač 22 grend slem titule poslednji put nastupao je na Australijan openu početkom godine, otkazo je nastupe na mastersima u Basreloni i Madridu koji su se igrali na šljaci, pa je bilo pitanje da li će igrati na Rolan Garosu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Rafael se oporavlja, verujem da mu malo fali da se vrati takmičenju, ali nije mogao za Madrid. Ovo je turnir na kojem se raduje da igra, ali moraćemo da sačekamo još godinu", rekao je Toni Nadal za TVE

Turnir u Parizu počinje 28. maja, a Španac brani titulu od prošle godine.



"Jasno je da Rafa neće doći na Rolan Garos sa dobrom pripremom, nećemo da se lažemo. Nije igrao meč od 10. januara, a ni pre Australije nije mnogo igrao. Ipak, Rafa ulazi u ritam odmah, a na grend slemu mnogo zavisi od žreba. Ako imaš sreće u prvim rundama, posle sve može da se desi. Uvek kažem – Rafa je u drugoj nedelji već favorit"
, poručio je njegov stric.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.