Nadalu titula u Abu Dabiju

Izvor: Beta, 21.Dec.2019, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadalu titula u Abu Dabiju

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je danas egzibicioni turnir u Abu Dabiju, pošto je u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:7, 7:5, 7:6.Meč Nadala i Cicipasa, prvog i šestog tenisera sveta, trajao je tri sata i 15 minuta.Špancu je pripao i ček na 250.000 dolara. Treće mesto na Mubadala teniskom šampionatu zauzeo je srpski teniser Novak Djoković koji je ranije danas u dva seta slavio protiv Rusa Karena Hačanova.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis,   Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKVO FINALE U ABU DABIJU: Rafael Nadal posle drame od 3 sata do titule na prvom turniru u sezoni!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2019

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je danas egzibicioni turnir u Abu Dabiju, pošto je u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:7, 7:5, 7:6.

Nastavak na Kurir...

TROČASOVNA DRAMA U ABU DABIJU: Nadal PREOKRETOM srušio HRABROG Cicipasa za prvi trofej u novoj sezoni! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2019, 01:11

Bilo je baš uzbudljivo...Najbolji teniser planete Rafael Nadal osvojio je egzibicioni turnir u Abu Dabiju savladavši Grka Stefanosa Cicipasa sa 2:1 (6:7, 7:5, 7:6), posle preokreta za tri časa i 15 minuta igre. Špancu je, pored pehara, pripala i nagrada od 250.000 dolara koliko je predviđeno za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.