Nadalov štab demantovao Marku

Izvor: B92, 26.Feb.2013, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadalov štab demantovao "Marku"

Predstavnik Rafaela Nadala za odnose s medijima kaže da nije tačno pisanje "Marke" da će Španac definitivno propustiti Indijan Vels i Majami.

"Spekulacije Marke upravo su samo to - spekulacije", napisao je Benito Peres-Barbadiljo na društvenoj mreži Tviter.

Rafael Plasa, španski novinar, takođe je na Tviteru citirao Rafaelovog strica i trenera Tonija Nadala: "Još nismo doneli odluku da li ćemo ići >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili nećemo u Indijan Vels i Majami".

I Metju Kronin, poznati američki teniski novinar, dobio je informacije iz Nadalovog štaba i piše:

"U Nadalovom štabu demantuju pisanje Marke da je Rafa već odlučio da ne igra u Indijan Velsu i Majamiju. Kažu da on namerava da igra, ali da trenutno ide korak po korak“.

Tokom utorka pojavio se tekst u dnevnom listu "Marka" u kojem se tvrdi da će Nadal propustiti dva vezana Mastersa na betonu.

Šta je istina, saznaćemo veoma brzo, ali očigledno je da Nadal još nije siguran kako će njegova kolena reagovati na tvrdu podlogu.

Masters u Indijan Velsu traje od 7. do 17. marta, dok je turnir u Majamiju na programu od 20. do 31. Oba ćete moći da pratite u direktnim prenosima na televiziji B92.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.