Nadal, žao nam je...

Izvor: Mondo, 06.Jul.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal, žao nam je...

Mnogi su bili iznenađeni time što je Rafael Nadal izgubio od Dastina Brauna na Vimbldonu, ali to više nije glavna tema. U centru pažnje je frizura jednog gledaoca.

Foto: ScreenShot/YouTube

Senzacionalnu pobedu Dastina Brauna nad Nadalom, Federerov NBA potez na teniskom terenu, zasenila je frizura jednog gledaoca za kojom je Internet poludeo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Kreativni korisnici društvenih mreža počeli su da se zabavljaju fotkom misterioznog gledaoca, kompjuterski mu dodajući ptičicu na glavu i komentarišući da izgleda kao ptičje gnezdo.

Ne znamo kakvu modu on prati, ali znamo da nas je slatko nasmejao. Jedino što nas brine je kako će preživeti letnje vrućine sa ovom šumom na glavi...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.