Nadal ušao u ritam sa Rolan Garosa, Conga bespomoćan!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal ušao u ritam sa Rolan Garosa, Conga bespomoćan!

Španac veoma ubedljiv danas protiv iskusnog francuskog tenisera.

Za razliku od drugog kola, kada mu je Nik Kirjos stvorio određene probleme, Rafael Nadal danas nije dozvolio nikakvu neizvesnost u duelu sa Žoom Vilfridom Congom,

Španac je ovaj meč dobio rutinski, u tri seta, rezultatom 6:2, 6:3 i 6:2, za jedan sat i 50 minuta igre i plasirao se u osminu finala Vimbldona.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nadal je odlično servirao, nije dozvolio nijedan brejk rivalu, što mu je dodatno olakšalo posao, uz naravno, znatno veći igrački kvalitet.

U osmini finala, Nadal će odmeriti snage sa boljim iz duela Žoao Sousa (Portugal) - Danijel Evans (Velika Britanija).

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VIMBLDON: Conga nije više onaj stari, Nadalov čas tenisa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2019

Španac se plasirao u osminu finala...Rafael Nadal plasirao se u osminu finala Vimbldona pošto je savladao Žoa Vilfreda Congu maksimalnim rezultatom (6:2, 6:3, 6:2) za sat i 50 minutza igre, a Španac se tako izjednačio sa Bjornom Borgom pošto mu je ovo bio 51. trijumf na Vimbldonu. Nadalov protivnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.