Nadal u trećem kolu Australijan opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2020, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal u trećem kolu Australijan opena

Prvi teniser sveta na ATP listi Španac Rafael Nadal plasirao se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije (Australian Open) pobedivši Argentinca Federika Del Bonisa 3:0 (6:3, 7:6, 6:1) u setovima.

Nadal je relativno lako došao do pobede, prepustivši Del Bonisu četiri gema ukupno u prvom i trećem setu, a snažniji otpor Argentinac je pružio samo u drugom setu koji je Španac dobio u taj brejku 7:4.

U trećem kolu rival Nadalu biće sunarodnik Pablo Karenjo Busta.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Australian Open

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nadal "preskočio" Delbonisa

Izvor: B92, 23.Jan.2020

Rafael Nadal, prvi teniser sveta, savladao je Argentinca Federika Delbonisa sa 6:3, 7:6, 6:1 i plasirao se u treće kolo otvorenog prvenstva Australije...Nadal je "rešio" 76. igrača sveta za nešto više od dva sata i trideset minuta i na dominantan način "zakoračio" u treće kolo turnira...On je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.