Nadal trenirao na šljaci  ništa od američke turneje? VIDEO

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 16:15

Nadal trenirao na šljaci " ništa od američke turneje? VIDEO

Najbolji španski teniser Rafael Nadal odradio je trening na šljaci.

To je odmah pokrenulo priče da je definitivno odustao od nastupa na američkoj turneji, odnosno, Vašingtonu, Sinsinatiju i US openu.

On nije doneo konačnu odluku, ali je ranije nagoveštavao da neće nastupiti u prestonici SAD i Njujorku.

Teniska sezona se nastavlja turnirom u Vašingtonu 14. avgusta, potom se igra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Masters Sinsinati od 22. avgusta (igra se u Njujorku), US open od 31. avgusta, pa selidba u Evropu.

Najpre će se igrati u Kicbilu 8. septembra, pa Masters u Madridu 13. septembra, Rimu 20. septembra i potom Rolan Garos.

Mnogi mediji preneli su da je sve izvesnije da će Nadal igrati samo na evropskim turnirima.

Podsetimo, prema odluci ATP-a svaki igrač ima garantovane bodove osvojene prošle sezone, bez obzira na ovogodišnji plasman.

Tako ih Novak Đoković ima sigurno 360 iz Sinsinatija, 1000 iz Madrida i 600 iz Rima, odnosno, svega 90 bodova sa US opena.

Nadal bi iz svega toga mogao da profitira, jer je osvojio US open i ostaće mu 2.000 bodova čak i ukoliko ne bude nastupio u Njujorku.

Osvojio je i Rolan Garos, pa i tu ima garantovane bodove bez obzira na plasman.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.