Nadal sve karte bacio na šljaku, OVO je njegov poslednji potez

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 18:13

Nadal sve karte bacio na šljaku, OVO je njegov poslednji potez

Španac naoštren za sezonu na najsporijoj podlozi.

Španski teniser Rafael Nadal nalazi se na spisku učesnika za ATP turnir u Barseloni, koji će biti odigan od 17. do 23. aprila, saopštili su organizatori.

Nadal je turnir u Barseloni osvajao 12 puta, a poslednji put je u glavnom gradu Katalonije trijumfovao 2021. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Španski teniser se oporavlja od povrede koju je zaradio na Australijan openu. On se trenutno u Manakoru priprema za sezonu na šljaci,a prijavljen je i za masters u Monte Karlu koji je na programu pre turnira u Španiji.

Osim Nadala, na spisku učesnika turnira u Barseloni nalaze Španac Karlos Alkaraz, Grk Stefanos Cicipas, Norvežanin Kasper Rud, Rus Danil Medvedev, Italijan Janik Siner, Britanac Kameron Nori, Bugarin Grigor Dimitrov, Kanađanin Denis Šapovalov...

Titulu u Barseloni brani Alkaraz, koji je prošle godine u finalu pobedio sunarodnika Pabla Karenja Bustu 6:3, 6:4.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nadal na spisku učesnika turnira koji je osvajao 12 puta

Izvor: B92, 21.Mar.2023

Španski teniser Rafael Nadal nalazi se na spisku učesnika za ATP turnir u Barseloni, koji će biti odigan od 17. do 23. aprila, saopštili su organizatori...Nadal je turnir u Barseloni osvajao 12 puta, a poslednji put je u glavnom gradu Katalonije trijumfovao 2021. godine...Španski teniser se oporavlja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.