Nadal sigurno do četvrtfinala Vimbldona

Izvor: Beta, 04.Jul.2022, 22:32

Nadal sigurno do četvrtfinala Vimbldona

Četvrti teniser sveta Španac Rafael Nadal plasirao se večeras u četvrtfinale Vimbldona, pošto je savladao u tri seta Holandjanina Botika Van De Zandšulpa 6:4, 6:2, 7:6.Nadal je do pobede nad Holandjaninom, 25. na ATP listi, stigao posle dva sata i 24 minuta igre.U prvom setu, Nadal je odlučujući brejk napravio u 10. gemu, da bi do vodjstva od 2:0 u setovima stigao brejkovima u drugom i osmom gemu drugog seta.U trećem setu, vidjena su po dva brejka na obe strane, pa je set rešavan u taj brejku, u kom je posle velike borbe slavio Španac sa 8:6.Nadal će u četvrtfinalu igrati protiv Amerikanca Tejlora Frica.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal sigurno do četvrtfinala Vimbldona

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2022

Četvrti teniser sveta Španac Rafael Nadal plasirao se večeras u četvrtfinale Vimbldona, pošto je savladao u tri seta Holanđanina Botika Van De Zandšulpa 6:4, 6:2, 7:6.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Marija i Žaber prvi polufinalni par

Izvor: RTS, 05.Jul.2022, 20:56

Nemica Tatjana Marija i tunišanka Ons Žaber prve su polufinalistkinje Vimbldona u konkurenciji dama. . U nemačkom četvrtfinalu, Tatjana Marija izašla je kao pobednik protiv Jule Nimajerm posle tri odigrana seta...Mlađa od dve Nemice osvojila je prvi set rezultatom 6:4,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.