Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2024, 17:12

Nadal saznao šta je paklen žreb! Ovo je put Rafe kao 652. igrača sveta, pogledajte i šta čeka Sinera, Medvedeva i Alkarasa

Novak Đoković se vratio u SAD i učestvovaće na mastersu u Indijan Velsu, a na žrebu u utorak iza ponoći saznao je potencijalne rivale za drugo kolo. Najbolji teniser sveta će igrati protiv pobednika duela kvalifikanta i Aleksandra Vukića, dok su Karlos Alkaras i Janik Siner na drugoj strani žreba, a zanimljiv put ima i Rafael Nadal, trenutno 652. igrač planete.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Đoković pokazao šta umije sa fudbalskom loptom (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2024, 10:06

Srpski teniser Novak Đoković trenutno je u Americi, gdje ga očekuje nastup na Mastersu u Indijan Velsu, pred koji vrijedno trenira.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.